top of page
met Fenna-196.jpg
Portret Timmy Beelen Osteopaat Malden_edited.jpg

TIMMY BEELEN
OSTEOPAAT

Mijn naam is Timmy Beelen en ik ben geboren en getogen in Malden.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de HAN te Nijmegen als fysiotherapeut. 

Al snel daarna ben ik gevraagd om te komen werken bij mijn afstudeerplek in Malden, Fysiotherapie de Kroonsteen, voorheen Fysiotherapie en Manueel therapie Kerkhof.

 

Tijdens mijn studie fysiotherapie kwam ik er al snel achter dat ik osteopathie erg interessant vond. Zo was de keuze voor mij niet moeilijk om direct na de studie door te studeren voor osteopaat. Na deze leerzame 4,5 jaar ben ik in 2021 afgestudeerd aan International Academy of Osteopathy (I.A.O.).

‘’Met osteopathie wordt vanuit verschillende invalshoeken naar een klacht gekeken. Deze klachten te verhelpen of minderen is de uitdaging die het vak voor mij mooi maakt. De uitdaging om zo dicht mogelijk bij de kern te komen van de oorzaak van de klacht is mijn doel’’ 

Sinds september 2021 ben ik werkzaam in een osteopathie praktijk in Boxmeer. Omdat ik altijd al de wens heb gehad om als osteopaat in Malden te werken, ben ik in maart 2022 gestart met mijn eigen osteopathie praktijk: Osteopathie Malden, in het gezondheidscentrum de Kroonsteen.

 

Ben je benieuwd naar de behandelingen die ik biedt? Lees dan meer hierover op deze pagina. Daarnaast kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen bij vragen of advies.

LEES MEER OVER OSTEOPATIE BIJ OSTEOPATHIE MALDEN 

Wat doet een

osteopaat?

Een osteopaat onderzoekt en behandelt verschillende systemen in het lichaam. Zo kan een osteopaat hulp bieden bij verschillende klachten én bij verschillende doelgroepen. 

Osteopathie voor baby's en kinderen

Een osteopaat kan hulp bieden bij een breed aantal klachten. Dit kunnen klachten zijn bij volwassenen, maar ook bij baby’s en kinderen kan ik als osteopaat hulp bieden.

Osteopathie en vergoedinigen

Elke zorgverzekeraar heeft zijn eigen vergoeding per consult. De vergoeding voor osteopathie valt onder de aanvullende verzekering onder het deel alternatieve geneeskunde.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP

Benieuwd wat ik voor u of uw kind kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Dan bespreken we samen de klachten en bespreken we de mogelijkheden in behandelingen.

bottom of page